top of page

Bestilling

Hos Bake My Day kan vi lave netop det design, du ønsker, der måske har en særlig betydning for dig. Du kan sende os billeder af dine idéer. Dit valg af bryllupskager, dåbskager, konfirmationskager eller fødselsdagskager er derfor personligt og skræddersyet til dig. Dekorerede kager er til minimum 20 personer. Det er selvfølgelig stadig muligt at købe mindre kager på vores webshop og købe cupcakes m.m. i vores butik!

Kontakt os

Bestil eller stil spørgsmål via email

Bestil nu

Ring hvis du har spørgsmål; Husk at vi tager ikke bestillinger via telefonen

+4591961802
Bryllups bestilling

Da vi er et lille bageri med begrænsede ressourcer, er vi nødt til at gøre opmærksom på følgende:
Bestilingen skal være modtaget 2-4 uger før kagen kan være klar (bryllupskager og større kager - se nedenfor). Det kan ske, at vi er fuldt booket og ikke kan tage imod flere ordrer, så hvis du vil være sikker, så bestil i god tid. Hvis du vil bestille din kage i butikken , anbefaler vi at kontakte os og bestille en tid, da det kan ske, at vi har travlt med projekter, kursus og lignende.

 

Vi tager selvfølgelig imod ordrer med kort varsel, når det er muligt. Kontakt os via email.

Vilkår og betingelser:

OBS: Læs vores komplet vilkår og betingelser her.

Betaling: 

Vi har holdt op med depositum, og nu skal hele prisen betales på en gang. Dermed bekræftes både den ønskede dato og bestilling. Kagerne betales igennem faktura, som kan nemt betales med kort. Små ordre bestilles og betales igennem vores webshop. Det er ikke muligt at betale for en ordre ved afhentning.

Levering:
Vi bruger Step Transport for at levere vores kager professionelt i kølebil. Levering af bryllupskager koster omkring 375-650 kr. eks. moms i Storkøbenhavn.

Bryllupskager: 

Bestil snarest muligt, anbefales mindst 1-2 måneder før jeres store dag især i højsæsonen (apr- sep). Bryllupskager betales senest 15 dage efter bestilling. Ved afbestilling skal den finde sted senest en 1 måned inden den aftalte leveringsdato for at depositum refunderes - dog med et administrationsgebyr på 250 Dkr. Ved afbestilling senere end dette refunderes depositum ikke.


Alle kager skal være betalt  min. 3 dage før afhentnings/leveringdato. Et produkt, der ikke er betalt,

leveres ikke.

Kage stativer osv.

 • Vi tilbyder udlån af kagestativer, cupcake-tårne osv. Der kan forekomme et depositum, som betales sammen med ordren. Som hovedregel skal lånt udstyr afleveres senest 5 hverdage efter leveringen af kagen, hvorefter depositum refunderes.

 

Produktinformation

 • Vores produkter kan indeholde genstande, der skal fjernes (f.eks. plastik/træ-pinde til at holde dekorationer på plads) inden servering.
   

 • Kagerne er lavet af friske ingredienser, og kagernes holdbarhed varierer afhængig af kagetype. 

 • Kagerne skal opbevares i køleskab, MEN skal stå i stuetemperatur før servering.
   

 • Vi garanterer ikke, at vores produkter er egnet til allergikere, da køkkenarealet også anvendes til bagning af produkter indeholdende gluten, nødder osv.
   

 • Vi anbefaler at tage kagen ud af køleskab cirka en time før servering for at få den bedste smag frem.
   

 • Vi kan ikke tage ansvar for, at farvede kager farver mund, tøj eller andet.

  Klager

   

 • Har du klager, bedes du henvende dig på mail: bakemydaykbh@gmail.com.
   

 • Hvis der er noget galt med kagen, beder vi dig om at sende et lille stykke, så vi kan se, hvor det gik galt og forbedre eventuelle procedurer.

bottom of page