top of page

Sådan får du de bedste Velkomstdrinks til konfirmation og bryllup.

Alle ved, hvor meget glæde den rigtige kage kan sprede. Om det er til den store bryllupsfest eller til dine kæres fødselsdag, så bringer en personlig kage altid glæde med sig. Men mindst lige så vigtigt er det med noget lækkert at drikke til kagen. Det kommer vi snart nærmere ind på.


Hos Bake My Day specialiserer vi os som bekendt i at skabe signatur kager med et personligt tuch i det visuelle. Det er altid en fornøjelse, når vi bliver udfordret af en bestilling med et særligt tema eller en særpræget udformning.


Vi søger konstant at udvikle os, det være sig både teknisk, smagsmæssigt og ikke mindst på det visuelle udtryk.

Vores team er dedikerede kage-artister, der brænder for det de laver.


Derfor blev vores nysgerrighed vagt, da vi blev kontaktet af drengene fra COCKTAiiLS.DK

De lavercocktail catering og tilbyder bartenderløsninger til alle typer af events.

Derudover kan de designe din helt egen velkomstdrink, både med og uden alkohol.

Du kan såmænd få drinks med dit helt eget billede eller logo på.


Til forårets mange konfirmationer vil en velkomstdrink med konfirmandens navn eller billede på, med garanti være et sjovt og festligt indslag, der vil blive husket lang tid frem.

Billede eller ej, kombineret med vores kage tapas er færdiglavede velkomstdrinks en genial måde at servere lidt sødt og forfriskende til dine mange gæster på.

COCKTAiiLS laver desuden nogle virkelig lækre drinksopskrifter, så du kan få lidt inspiration, tips og tricks til næste gang der afholdes pigemiddag. Deres Mojito opskrift er den bedste vi længe har prøvet.

Se deres ”How-To-Mojito” video lige HER.


Ligesom hos Bake My Day er mange af deres kunder folk, der planlægger en helt særlig dag. Især brudepar og store runde fødselsdage fylder en del i deres kalender. De laver selvsagt ikke så mange kager, men ville gerne have en samarbejdspartner på området.


Det sker nemlig fra tid til anden, at de bliver spurgt om de kan anbefale nogen, der kan hjælpe, når det kommer til specialdesignede kager. COCKTAiiLS laver som sagt også selv signatur-cocktails på bestilling. Det er især til receptioner eller når cocktailbaren åbner til årets firma-sommerfest at deres Velkomstdrinks passer rigtig godt ind.

Skal du bruge noget udover det sædvanlige, og ønsker du at sætte dit helt eget præg på præsentationen, er deres Velkomstdrinks Med Print en rigtig sjov og anderledes ide.

Her kan du få designet dit helt eget print på toppen af en specialdesignet drink. Det kan eksempelvis være et billede af brudeparret, et logo med navn og dato eller måske et billede af din kærestes virkelig søde hund eller et graffiti-motiv. Der er ikke nogen grænser for hvad der kan laves i grafisk design.


Du har måske set det på de sociale medier før og tænkt ”gad vide hvordan det laves?”

Det er faktisk slet ikke så indviklet, dog kræver det en særlig printer samt en del øvelse for at mestre. Der er tale om waferpapir lavet på ris og sukker, trykt med frugtfarve. Faktisk den samme type papir som man bruger til at lave spiselige blomster, sommerfugle og meget andet til sine kager med – de har faktisk lavet en udførlig guide til hvordan deres grafiske cocktails laves. Læs mere HER!


Når folk ser dit billede øverst på deres cocktail, kan du være helt sikker på, at deres smartphone kommer frem, og der bliver delt flittigt løs på de sociale medier.

Det er helt oplagt at bruge som en sjov gimmick til din næste fest.


De har desuden en stor portefølje af alkoholfrie drinks samt Low ABV-Cocktails (Low Alcohol by Volume) så selvom din begivenhed er midt på en almindelig arbejdsdag, så behøver dine gæster ikke gå fra dit event og være nødsaget til at tage en taxa hjem.


Til de særligt mindeværdige begivenheder giver et påtrykt billede af den eller de der skal fejres også et unikt touch.

Der er med andre ord ikke rigtig nogle grænser for, hvilke anvendelsesmuligheder, logo, eller budskab de kan give dine cocktails.

Udover nogle virkelig fede og kreative ideer indenfor drinks, så synes vi, at det gav super god mening at have Cocktaiils.dk som samarbejdspartner, da de ligesom os, også går meget op i at bruge gode, friske råvarer og har en masse know-how indenfor deres felt - og ikke mindst et tårnhøjt serviceniveau.


Det er værdier der selvsagt er med til at adskille dem fra mange af de andre aktører på markedet.

Af selvsamme årsag uddanner de deres egne bartendere, for netop at sikre at tingene bliver gjort efter bogen, og at ingenting er overladt til tilfældigheder.

Lej en bartender

Har du derimod en masse andet at se til med forberedelserne til festen, så behøver du ikke selv stå for noget, når det kommer til cocktaildelen, de sørger for at medbringe alt; professionelle cocktailbartendere, premium spiritus, flotte cocktailglas, friskpresset juice, hjemmelavet sirup, dehydreret- og frisk frugt, mobilbar, isterninger og knust is - og vi kunne blive ved.


Står du bare og mangler en bartender til fest og har selv al spiritus, så kan de også hjælpe med den del.
Is til fest

Som professionelle cocktail bartendere, med mange år i barbranchen ved de, hvor vigtigt kolde drikkevarer er. Det er sjældent man hører folk udtrykke ønske om lunke drinks, ikke sandt? Det er næsten ligegyldigt om det er en varm sommerdag i haven eller årets firmajulefrokost, kolde drikkevarer er altid et sikkert hit.

Køb isterninger til havefesten, sommerhusturen eller til fredagsbaren på kontoret.

Knust is er perfekt til at nedkøle dine drikkevarer i en fart på en varm sommerdag.


Den billigste levering af isterninger i København. Med Islevering.dk har det aldrig været nemmere at få højkvalitets isterninger til din fest. Det er sågar muligt at få stillet isen klar til afhentning i København.


Vi ved bestemt godt hvem der får lov til at shake cocktails til vores næste fest!422 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Комментарии


bottom of page