Bryllupskager

Hos Bake My Day kan vi lave netop den bryllupskage, du drømmer om. Den bliver nemlig designet efter dine ønsker og inspiration, men samtidig arbejder vi altid med lidt frie hænder indenfor dine rammer, så kunstneren får lov til at vurdere hvad ser bedst ud, under processen. På den måde kan vi sikre os at produktet bliver en unik og gennemført kage.

Smagsprøver kan bestilles inde på vores webshop og hentes i vores butik. Smagsprøveæsken indeholder 5 af vores mest populære kager.
 

Bryllupskage priser

Den endelige pris giver vi kun på email, når vi har alle detaljer på plads, bl.a. levering, blomster, o.s.v. Prisen på din bryllupskage afhænger dels af etager, indholdet og dekorationer og så selvfølgelig af antallet af personer, den skal række til. Men du skal regne med minimum 60.- per person (eks. levering og pynt). Klassiske bryllupskager i smukt enkelt design har oftest ikke nogen extra pyntgebyr, undtaget blomster.

Blomster
Der er tre valgmuligheder ift. blomster til bryllupskagen. Hvis du gerne vil have friske blomster, kan du enten selv medbringe dem til os dagen før, og så pynter vi den op uden omkostninger. Hvis vi skal stå for blomsterne, koster det 490.-.
Håndlavede blomster er den tredje mulighed, som udgangspunkt koster det mere end friske blomster (ca. 50-190 pr stk).

Bestil i god tid
I højsæsonen for bryllupper har vi travlt og vi anbefaler, at du bestiller din bryllupskage min. 1 måned før den store dag.

©2016-2020 by Bake My Day

København Kage

 

Åbningstider:
Mandag: 10:00 - 16:00
Tirsdag-Fredag: 10:00 - 18:00
Lørdag: 11:00 - 16:00

Bake My Day

Bestil/ spørgsmål: sunna@bakemydaydk.com
arbejde/ samarbejde: ynja@bakemydaydk.com

Tlf: 9196 1802

Amager Boulevard 126

2300 København S

CVR: 39158337

iconsmall.png
Sm1ag-1.jpg
Oeko_red_ny_ai_ver8_u_tekst.jpg
trustpilot-logo.png
EU_Organic_Logo_Colour_rgb.jpg
logo_hh mentality_2020_RGB.png