Om Bake my Day

Historie

Som kun 21 år, flyttede Ynja fra Island til Danmark i januar 2017 for at studere på universitetet, som var hendes oprindelige plan. I stedet besluttede hun sig for at åbne en kagebutik. Her blev Bake my Day, som vi kender I dag grundlagt I december 2017 af Ynja Mist Aradóttir og Ester Ingvarsdóttir.

 

I første omgang havde Ynja ikke tanken om at åbne en kagebutik. I stedet for prøvede hun at leve af at holde udstillinger og sælge kunst både i Island og Danmark. Da en enkelmands kagevirksomhed ville lukke sin virksomhed, fik Ynja den enestående mulighed for at købe de resterende aktiver fra denne kagevirksomhed. Hun synes, at det ville være synd, hvis det hun havde startet, ikke blev brugt til noget. I forvejen har Ynja arbejdet med kager på Island. Her har hun erfaring fra en lignende kagebutik, hvor hun var den første ansat, og var tæt på ejeren i de første år. Men med ingen anden erfaring, uddannelse og efter at havde boet i Danmark i nogle måneder tænkte hun derfor ”det har jeg aldrig prøvet, så det kan jeg sikkert godt!”.


På trods af at Ynja hverken kunne forstå eller tale dansk, da hun flyttede til Danmark, begyndte hun alligevel at undersøge mulighederne. Allerede efter ca. 2 måneder fra da hun fik idéen, underskrev hun lejekontrakten på Amager Boulevard 126, og fik sin mor, Ester Ingvarsdóttir, med på rejsen. Hendes mor tog et lille lån i Island, og i januar 2018 begyndte Ynja på opsætningen af køkkenet i kælderen på Amager Boulevard, samt dekorere den lille kagebutik på små 20 kvm. I februar 2018 fik hun de første bestillinger ud af huset. Med hjælp fra familien, Ynjas far og bror, som kom fra Island og hjalp med opsætningen, lykkedes det at åbne kagebutikken officielt den 1. marts 2018.

Med næsten ingen kapital og på så kort tid, var det stærk gået, at kunne åbne kagebutikken, selv om den fra start ikke så ud, som Ynja gerne ville have. Med tiden og med de mange kreative indsats fra teamet, kom detaljerne på plads, og kagebutikken blev som hun havde tænkt sig. Selv om man ikke har mange ressourcer fra start, kan ting alligevel godt lade sig godt lade sig gøre.

I dag består teamet i Bake my Day af 8 kreative sjæle, deraf 5 fuldtidsansatte inkl. Ynja, og 3 deltidsansatte inkl. Ester. Vi har leveret kager til mange af Danmarks største virksomheder, samt har vi verdens bedste kunder, hvor mange besøger os flere gange om ugen. På kort tid, er vi blevet en del af Københavns største bryllupskage leverandør, og er kendt for vores høje kvalitet og kunstneriske udtryk. Bake my Day står overfor en stor og spændende ændring i 2021, som vi senere vil dele og offentliggøre på Instagram, hvor vi hver dag deler en lille parte af vores hverdag med mere end 12 tusind følgere.

Teamet i Bake my Day

received_124224598815799-02.jpeg

Ynja Mist

Ejer og stifter af Bake my Day. Tidlig i ungdommen blev Ynja kunstner, og besluttede sig senere hen at bevæge sig ind i kageverden. Hun flyttede til Danmark fra Island i 2017, hvor hensigten var at starte universitetsstudiet - Men planerne ændrede sig hurtigt, da hun blev ejer af Bake my Day. Ynja har altid været forretningsindstillet og begyndte at sælge sine malerier i alder af 11 år, hvor hun derefter udviklede en stor passion for luksuriøse kager både indvendigt og udvendigt.

received_221861452159852-01_edited.jpg

Sunna Líf

Sunna Lif er vores customer manager, som tager sig af kundesupport og besvarer dagligt e-mails og telefonopkald. Sunna tager sig også af vores bryllupsmøder med det kommende brudepar. Hun har en stor passion og erfaring indenfor kundeservice og elsker at give vores kunder den bedste oplevelse og kunne opfylde deres ønsker. Ved siden af Bake my Day er Sunna er professionel sanger, og vil i fremtiden være sanglærer.

esterstaffpicture.jpg

Ester

Ester er Ynjas medejer og mor. Hun bor på Island, hvor hun ved siden af Bake my Day arbejder som børnepsykolog. Ester er en ægte power woman, der altid har hænderne fulde. Hele vejen fra Island tager hun sig af vores økonomi samtidig med at hun også har sit eget firma. Sammen med hendes mand har Ester 8 børn. De 4 af dem er hendes egne, men du kan forestille dig en skørhed!

received_221861452159852-01_edited.jpg

Aziz

Vores super talentfulde kagedekoratør. Aziz kommer hele vejen fra Azerbaijan. Han er uddannet keramik kunstner, hvilket som bidrager til at lave vores 3D dekorationer og figurer. Før Aziz kom til København, har han arbejdet som kagedekoratør i Baku. Her udviklede han sig indenfor kagedesign, farvepaletter og sukkerteknikker. Han er sådan en sød sjæl, og er altid klar til at hjælpe.

received_221861452159852-01_edited.jpg

Aistė

Vores dronning af buttercream kager! Aistė kommer fra Litauen, og bor i dag sammen med sin mand i Køge. Hun mestrer smukke og minimalistiske buttercream kager, og for ikke at glemme, laver hun vores lækre cupcakes hver morgen kl. 07.30. I begyndelsen af ugen står Aistė for planlægning af vores tid og ordre. Hun sørger for at alle detaljer er på plads, inden vi starter processen med at lave kagerne.

1579368821130_edited.jpg

Sofia

Sofia er vores Art Director. Hun er den ansvarlige for det grafiske, som står for det visuelle identitet og de mange designs-, kommunikations- og marketingopgaver i Bake my Day. Sofia er uddannet mediegrafiker og i digital markedsføring. Hun har flere års erfaring fra den grafiske branche. Ved siden af dette er Sofia også en sand kunstner, der mestre hendes håndtegnet illustrationer.

Addi_edited.jpg

Addi

...