top of page

Salgsbetingelser

Alle kager produceret af Bake my Day (BMD) er underlagt følgende salgsbetingelser. Disse salgsbetingelser gælder alle kager og andre varer solgt af BMD, medmindre andet er skriftligt aftalt. Ved at bestille fra BMD accepterer du disse salgsbetingelser og accepterer at disse salgsbetingelser kan blive udsat for løbende ændringer. Ændringer vil dog altid fremgå på vores hjemmeside.

Ordrebekræftelse og ændringer

Vi anbefaler, at du læser din ordrebekræftelse grundigt og hvis du vil lave ændringer, skal du henvende dig min. 7 dage inden afhentnings/leveringsdatoen. Din kage er meget vigtig for os, så skulle du ønske ændringer efter 7-dags-deadlinen, vil vi selvfølgelig gøre alt, hvad vi kan for at imødekomme dem. Vær dog venligst opmærksom på, at ændringer i design detaljer, størrelse på kagen, afhentning/leveringstidspunkt, leveringsadresse og lignende måske ikke er mulige grundet travlhed. Hvis arbejdet med din kage allerede er begyndt, reserverer BMD retten til øge prisen afhængig af omkostningerne forbundet til ændringerne. ​

 

Alle billeder, der er medsendt som en del af beskrivelsen af dit ønskede design, er kun med illustrativt formål. Vi laver ikke eksakte kopier af et design. Da vores produkter er håndlavede, inklusiv Last Minute-kagerne, kan små forskelle i farver og design forekomme. ​

 

Vi anbefaler også, at du inkluderer alle dine ønsker, f.eks. design, smag, dekorationer, blomster, smag på creme/mousse, farven på kagen eller lignende, inden du færdiggør din ordre. Gøres dette ikke, kan vi, grundet tidspres, være nødsaget til at tage beslutningen for dig. ​

 

Vi reserverer også retten til at foretage ændringer i designet, hvis der indfindes omstændigheder, som er uden for vores kontrol, og går ud over kagens kvalitet, f.eks. vejr. Køber vil blive notificeret, hvis ændringer er nødvendige, og vi vil selvfølgelig forsøge at holde dem til et minimum.

Betaling

Køber du ikke igennem webshoppen, vil du modtage en faktura inden afhentning/levering. Bestiller du igennem webshoppen, betaler du direkte igennem det. Når du har foretaget betalingen, accepterer du samtidig disse salgsbetingelser.

Afbestilling og refundering

Sker din afbestilling senest en måned inden afhentnings/leveringsdatoen, får du det fulde beløb refunderet bortset fra et 250 kroners administrationsgebyr. Derefter, er der 10% gebyr ved afbestilling, plus administrationsgebyr. Sker afbestillingen under 7 dage før afhentnings/leveringsdatoen er der ikke mulighed for refundering. 

 

Afbestilling af webshop-kager skal ske senest 7 dage inden afhentnings/leveringsdatoen for at få refunderet beløbet. Sker afbestilling under 7 dage inden afhentnings/leveringsdatoen, tages der et administrationsgebyr på 20%. Det er ikke muligt at afbestille webshop-kager med mindre end 4 dages varsel. 

 

I den usandsynlige situation, at vi er nødt til at annullere din ordre, giver vi dig selvfølgelig besked hurtigst muligt and tager en samtale med dig for at nå frem til det bedste alternativ. Lykkes det ikke at finde et alternativ, refunderer vi selvfølgelig det fulde beløb.

 

Gebyrer til møder og prøvesmagninger refunderes ikke ved afbestilling.

Afhentning

Ved afhentning af en kage eller andre af vores produkter accepterer køber, at produktet passer med det bestilte i ordren. I det tilfælde, at det er en tredjepart, der står for afhentningen, er det købers ansvar at sikre, at personen, der står for afhentningen, er bekendt med detaljerne og kan godkende produktet. Personen bør også medbringe en digital kvittering af ordrebekræftelsen. Sker der noget med kagen eller produktet efter afhentning, kan BMD ikke holdes ansvarlige, når kagen eller produktet har forladt caféen.

 

Står du selv for transporten af kagen, er det vigtigt, at du stiller den på en ret og horisontal flade. Ansvaret for fejl under denne transport pålægges køber, som nævnt ovenfor.

 

Kagerne og produkterne kan være meget skrøbelige, så vi anbefaler, at du kører meget forsigtigt. Det anbefales at placere kagen på et skridsikkert underlag.

Levering

Ved kager leveret til en lokation, f.eks. kro eller hotel, hvor begivenheden afholdes, er det købers ansvar skriftligt at melde om eventuelle skader inden for 48 timer. Derudover bedes køber også om at vedhæfte billeder af den pågældende skade, hvis køber ønsker at klage. Dette skal ske inden for 7 dage af leveringen.

 

Venligst vær meget opmærksom på vores instruktioner til opbevaring, servering og transport for at sikre, at kagen serveres til dine gæster i sin absolut mest delikate udgave. Alle dekorerede kager og sukkerdekorationer er skrøbelig og kræver omsorg og forsigtighed under håndteringen. Vi er ikke ansvarlige for skader på produkterne, der finder sted efter leveringen. Kager og andre produkter (f.eks. sukkerdekorationer) placeret udenfor, vil øjensynligt reagerer på temperaturen. I varmt vejr eller vejr med høj luftfugtighed er der en stor sandsynlighed for skader til sukkerdekorationer og kager.

I tilfælde af klager bedes du sende dem til orders@bakemydaydk.com. Eventuelle klager vedrørende kagedesign skal indgives senest 7 dage efter modtagelse af ordren. Husk at vedhæfte billede af fejlen samt beskrivelse.

Hvis klagen vedrører kagens smag, bedes du kontakte os inden for 48 timer. Vi kan bede dig om at medbringe et stykke kage til vores butik, så vi kan undersøge, hvor eventuelle fejl er opstået.

Indsigelser

Billeder

BMD har ret til at tage billeder af din kage og anvende dem i markedsføring på sociale medier og andre markedsføringsmaterialer, f.eks. flyers. Billederne bliver udelukkende anvendt i forbindelse med promovering af BMD og i salgsmedfør. Vi ”tagger” ikke vores kunder i opslagene medmindre andet er aftalt.

bottom of page