top of page

Din guide til vores webshop

Opdateret: 18. maj 2020

Hos Bake My Day har vi en lang række forskellige lækre muligheder og det kan godt være lidt svært at finde rundt i. Derfor har vi valgt at skrive denne guide, så du er helt sikker på, at du får lige præcis den kage, cupcakes eller kagebord, som du ønsker.


Specialdesignede kager


Disse kager laves på særbestilling og omhandler kager til 20 personer eller flere. Det er ved denne type kage, hvor du kan lade din fantasi få frit løb.


Den typiske proces ved bestillingen af specialdesignede kager er, at du kontakter os på mail, hvori du vedlægger de ønsker, du skulle have. Dvs. antal serveringer (personer), smagen på kagen, smagen på cremen/moussen i kagen, om der skal tekst på, om du ønsker afhentning eller levering (og på hvilken dato dette ønskes), og så designtemaet.


Designtemaet kan komme i flere forskellige udgaver, da det både er muligt at få lavet specielle ønsker, mens I også kan bestille en kage med ”fri hånd” inden for et tema.

Ved specielle ønsker bedes du vedhæfte et billede af det ønskede motiv, som vi derefter laver kagens tema ud fra. Det skal siges, da vi laver alle kager og designs i hånden, vil det ikke være én til én gengivelse af billedet, men vi forsøger selvfølgelig at ramme det ønskede look, så det ligner mest muligt.


Ønsker du at bestille et ”fri hånds”-tema, skal du blot angive hvilket tema, du ønsker. Det kunne f.eks. være Gurli Gris, hvor du har givet os et budget at arbejde inden for, og så laver vi designet.


Ønsker du en specialdesignet kage, skal den dermed minimum være til 20 personer og skal gerne bestilles 2-4 uger før afhentning/leveringsdatoen. Det betyder dog ikke, at du ikke kan få en fantastisk smuk og lækker kage til mindre selskaber. Der har vi nemlig vores Last minute-kager.


Leder du efter inspiration, kan du altid besøge vores store galleri på instagram.


Last minute-kager


Disse kager kan bestilles med 24 timers varsel, men lad dig ikke skræmme af det eller navnet, der er intet forhastet ved dem. Årsagen til, at disse kager ikke har så lang en bestillingsfrist, er, at deres design er fastlagt på forhånd. Dvs. at du ikke har mulighed for at komme med særlige ønsker til designet, ud over de funktioner, som du mødes af i vores webshop. I vores last minute-afsnit af shoppen kan du finde en varieret række af produkter. Kagerne er alle i størrelserne 10-20 personer. Alle disse kager skal bestilles i webshoppen og der kan ikke foretages andre ændringer end dem, som findes i netop webshoppen.


Last minute smørcremeskage


Dette er en af vores mest populære kreationer til mindre selskaber. Designet er simpelt og elegant, og du har mulighed for at få håndskrevet tekst på den. Den er derfor en af vores mest populære fødselsdagskager.


Skovbærkage


Denne kage passer til dig, der elsker friskhed og et simpelt design. Kagebunden vælger du smagen på, og her kan du enten få den i chokolade, vanilje eller den delikate klassiker Red velvet. Så topper vi skovbærkagen med friske bær. Kagen passer perfekt til en picnic, en frisk tur i skoven, firmafest og, i disse tider med lidt mindre imødekommende vejr, firmafesten eller julefrokosten.


Baby shower-kage


Leder du efter en simpel, men nuttet kage at fejre din eller din venindes/vens kommende familieforøgelse, så er vores Baby shower-kage et godt bud. Designet er simpelt, elegant og toppet med et par små sko i toppen, der er klar til at tage imod den lille ny. Kagen kan bestilles i tre farver; lyserød, blå og hvid – hvilken er selvfølgelig helt op til dig.


Unicorn-kage


Ønsker du dig en mindre kage, der stadig indeholder en smule magi, så er vores enhjørningekager lige til dig. Designet er simpelt, men farverigt, og toppet med det mytiske enhjørningehorn, så kagen virkelig får liv. Dette er en af vores absolutte mest populære kager og passer til fødselsdage, Halloweenfester, temafester eller hvis du bare vil gøre ugens afsnit af Disney Sjov helt igennem magisk.


Karameldryp-kage


Vores mest minimalistiske kage er karameldryp-kagen. Den er dækket af en hvid smørcreme og derefter overhældt med lækkert flydende saltet karamel, så den får et virkelig savlindbydende udseende og smag. Kagen fås i to smage, vanilje eller chokolade, og du kan vælge at få toppet den med friske bær eller valnødder.


Vi har også andet


Det er dog ikke kun kager, som du kan bestille. Skal du have gæster på besøg og leder efter en lettere dessert, så kan du også bestille en række andre delikatesser.


Cupcakes


Skal du afholde et mindre selskab, så er vores klassiske cupcakes altid et populært indslag hos gæsterne. Du kan vælge imellem otte forskellige varianter, bl.a. triple chocolate, red velvet med flødeost, vanilje med karamel og valnødder og flere til. Passer perfekt til børnefødselsdage, afslutningen på en lækker vinaften eller hvis du vil forkæle dine kolleger med lidt lækkert på din fødselsdag.


Baby shower cupcakes


Har du en baby shower liggende forude i kalenderen, men har ikke brug for en hel kage eller bare vil toppe den kage op, som du allerede har bestilt, så tilbyder vi specialdesignede baby shower cup cakes. Cupcakesne er toppet med små nuttede babyansigter og smørcreme, begge er elementer, hvor du selv kan vælge kuløren.


’Snudur’ - Islandske ondsagssnegle


Vores nyeste skud på stammen er den islandske klassiker ”Snudur”. Det er en traditionel islandsk delikatesse, der er en smule mere luftig end dens danske pendant. Hver onsdag laver vi friske snudur, som vi sælger i butikken på Amager Boulevard 126, og de er populære, så nåede du ikke forbi butikken eller var der udsolgt, da du kiggede forbi, kan du altid bestille dem via vores webshop.
2.031 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page