top of page

Herlige og skøre kagedesigns

Opdateret: 16. jun. 2020

Hos Bake My Day er der ikke mange ønsker, som vi ikke har set før. Vi elsker, når vi har mulighed for at være kreative, og vi forsøger altid at opfylde vores kunders ønsker. Nogle er eventyrlige, andre historiske, mens helt tredje tager afsæt i et stykke dansk klenodie. Derfor har vi samlet en lille potpourri af specielle kagedesigns i denne artikel.


Fødselsdagskage fra Westeros


Denne fødselsdagskage blev bestilt af en stor fan af Game of Thrones og tager os et smut forbi Westeros og jerntronen.

Denne lækre og ildevarslende tolagskage er en klassisk chokoladekage toppet med en trone af fondant håndlavet af vores dygtige konditorer. Denne udgave er dog nok næppe mange, der vil kæmpe for at sidde på, men den kan til gengæld spises.

Selvom vi forsøgte, så vil vi dog stadig mene, at 40års alderen er mindre skræmmende end White Walkers. En ting, som vi er ret sikre på, er, at den smagte bedre end dem.


Maude på afveje - en "traditionel" dåbskage


Den næste kage sender os også til en anden tid, men dog en mere virkelig fortid. Det er en dåbskage med et stilrent design i lette lyse farver, hvor der er blevet kæret om detaljerne. Barnevognen er håndlavet i et klassisk design og tager udgangspunktet i stilen fra 1800-tallets mondæne look. Man får nærmest fornemmelsen af at gå gennem det gamle Københavns brostensgader på den lille nys første tur i det fri.

Under designet gemmer der sig en let vaniljekage kombineret med en blød og frisk creme af passionsfrugt. Mums.


Den "traditionelle" danske kage


Som nævnt får vi nogle gange også ønsker, der er lidt ud over det sædvanlige. Det selvom ønsket er noget af det mest danske, vi har. Denne kage repræsenterer noget helt andet end de andre kager – nemlig den klassiske danske grønne ølkasse. Kagen er en 1-1 gengivelse, men selvom det er fristende, kan vi dog ikke anbefale at montere den bag på knallerten, selvom kage på farten lyder som et delikat koncept. Den er dog en velkommen gæst til enhver julefrokost eller firmafest.


Siderne og flaskehalsene er håndlavede i fondant af vores fantastisk dygtige konditor. Bag den grønne ”kasse” gemmer der sig en delikat fransk chokoladekage med saltet karamel og en lækker vaniljecreme. Det er en af vores absolutte yndlings smagskombinationer.


Fun, family og football-kage


Sport er elsket i alle dele af verden, men nogle fangrupperinger er bare meget dedikerede. Det gælder også i dette tilfælde. Designet er inspireret af NFL-holdet Philadelphia Eagles, deres farver og deres logo. Ørnen på toppen er håndlavet af fondant og, ifølge vores kommunikationsmedarbejder, der er glødende NFL-entusiast, lige i øjet.


Dette delikate monster af en kage består af lag af lækker Red velvet-kage med en blød flødeostecreme fordelt lige mellem hvert lag. Flødeostecremens bløde tekstur supplerer den elegante smag fra Red velvet-kagen og er en af vores mest efterspurgte smagsvarianter. En himmelsk dessert og lige i skabet, hvis du er sportsfan. For hvilken fan har ikke drømt om at pryde sin fødselsdagsfest med en lækkerbisken af en kage i holdets farver.159 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page